Sunday, January 03, 2010

nobody compares to you

si am senzatia ca ma voi invarti intr-un cerc, acelasi cerc, si anul asta

6 comments:

Anonymous said...

incearca sa iesi din acel cerc, care se pare ca nu iti face nici un bine. Te ameteste fara sa ai ceva de castigat cand iti revii din ameteala.
Trebuie sa ai puterea sa vrei. si o sa poti! o sa te eliberezi si o sa vezi ca "cercul" e mult mai mare decat credeai pana acum!

PS. La multi ani!

Take care >:d<

Anais said...

Am dat intamplator de blogul tau si cand am citit chestia asta mintea mea a spus "oh shit." chiar nu ma gandisem ca si anul asta va fi la fel, bine ca ti-am citit postul, macar acum realizez.

Anonymous said...

Toata lumea e buna la dat sfaturi pentru altii.si asta e ok.
dar oare anonymous asta al tau a pus in practica propriile sfaturi?
intrebare intrebatoare:>
Deci,anonymous,te-ai pierdut vreodata intr-un cerc din care simteai ca nu mai poti sa iesi?Sau macar te-ai zbatut sa eviti rutina,iesind din cercul acela vicios?Sau ti-a placut sa fii chinuita de rutina si de toate lucrurile vicioase silipsite de orice logica?
Sincer acum:)

Apropo,stickyhoney, scrii foarte tare si imi face placere sa iti citesc blogul.

Anonymous said...

Nu cred ca asta e problema, daca eu am intrat in asa ceva vreodata. Poate ca da, poate ca nu. Asta este blogul Ancai, deci despre ea vorbim. Nu despre toti care ii dau comentarii.

So... :-j

anca said...

sunteti 2 anonymousi? as putea sa zic ca asta ma flateaza,sau nu prea.
multumesc anonymousului care a scris al 3lea comment..

ps: semnati-va cumva la sfarsit,mi-ar placea sa nu va confund,chiar daca nu stiu cine sunteti:))

Anonymous said...

Nu,nu as putea spune ca suntem 2 anonymousi.Cel putin nu de durata.Iti citesc blogul de cate ori am ocazia si am observat relatia sau conexiunea dintre tine si cea care iti lasa commenturi de cateva luni bune.

Si am fost intriga de intrebarea "Oare prietena din umbra cu sfaturi-super(cum ai zis mai demult) isi pune in aplicare propriile sfaturi?"

Si observ ca primesc un raspuns destul de nesatisfacator,evaziv si dezamagitor.Asta imi demonstreza inca o data ca la teorie toata lumea exceleaza.

Nu vreau sa intelegeti nici tu,nici anonymous-ul tau ca am ceva personal cu persoana care sta in umbra.Nicidecum.Mi-am demonstrat mie inca o data ca e usor sa dai sfaturi,sa ii judeci pe altii,tu aflandu-te in exteriorul cercului,decat te-ai putea judeca pe tine insuti,care te afli in interiorul cercului,invaluit de rutina si vicii.
Oamenii pretind a fi nobili si bine-intentionati,cand de fapt realitatea e alta.

Si stickhoney,eu ma voi retrage in umbra,acolo unde imi este locul,de cititor al unui blog peste care am dat din intamplare,si in care ma regasesc de cele mai multe ori.

Succes in continuare si poate vei avea ocazia sa te intanesti cu anonymous-ul tau intr-o zi,desi misterele sunt bune cateodata.
Lili.