Tuesday, August 04, 2009

F.R.I.E.N.D.S




n-o sa-mi intelegeti niciodata obsesia pentru cei 6 de mai sus.ii iubesc.ii ador.ii divinizez(ok,asta pare un pic deplasat).daar sunt fenomenali.si chiar daca nu ma credeti, eu chiar ma vad pe mine intr-una din ei si pe voi in ceilalti ei. cu fiecare episod pe care-l vad, parca mi-as urmari propria viata din viitor, peste 10 ani. acolo as vrea sa ajung, unde sunt ei.

7 comments:

Anonymous said...

joey e cel mai tare:x :))

a n d r a said...

vai draguta dar eu iti inteleg obsesia sunt:X:X:X:X magnifici...si mereu te lasa cu zambetul pe buze...

Denisa said...

omfg nu stii cat de mult ii ador.. sunt dependenta de ei..se pare ca..oarecum...toti suntem>:D<

Anonymous said...

toti prietenii tai...sau ma rog, macar majoritatea, adora F.R.I.E.N.D.S. si nu numai asta...si Chowder si Gossip Girl... aveti aceleasi gusturi... si banuiesc ca sunteti si foarte apropiati. nici nu ai idee cat de mult ma bucur pentru tine>:D< take care!

anca said...

bine macar ca mie nu-mi prea pasa ce adora unii dintre "prietenii" mei.uneori,sfaturile tale chiar m-au ajutat.si daca in 10 ani ajung cu "prietenii" mei undeva,si nu cu adevaratii mei prieteni,o sa-mi iau casa ca un melc si plec:)).alta solutie nu prea vad;;)

Anonymous said...

realizezi ca nu inteleg ABSOLUT nimic din ce ai zis,nu? pentru ca eu nu ma refeream la "Prietenii" astia. sau adevaratilor prieteni nu le place F.R.I.E.N.D.S? :-?? in fine.

anca said...

scuze:)).am aberat ieri un pic,mai am si momente din alea:|