Monday, August 24, 2009

stranger


se simtea ca un strain in corpul altcuiva. totul era la fel, dar doar la suprafata. nu mai simtea nicio legatura cu nimeni, se indepartase de ei, nu-i mai intelegea. intr-un timp, priveau toti in aceleasi culori si in aceeasi directie. acum el nu le mai intelege amestecul acela neinteligibil de culori, nu mai priveste in acelasi sens ca ei,nu le mai asculta vorbele, pentru ca nu le mai retine si nu le cunoaste intelesul. ii vede, ii stie si isi aminteste cate lucruri a trait cu ei, cei mai buni prieteni ai lui, insa toti s-au schimbat atat de mult, incat nu se recunosc. si nu au nici curajul de a o lua de la inceput, pentru a recladi ce-au construit de-a lungul timpului. lasa timpul sa treaca pe langa el, exact ca vantul ce-l batea din spate cand se plimba pe aleile parcului in care obisnuia sa-si petreaca tot timpul liber.
nimic nu mai e la fel decat la suprafata..cuvintele sunt aceleasi, si totusi au intelesuri diferite. cafeaua are acelasi gust, dar totusi e mai rece. culorile sunt la fel, dar parca mai incurcate. relatiile sunt aceleasi, dar parca mai indepartate. casa e exact la fel, dar nu mai pare "acasa
".totul se pierde..



the stranger is back home.

9 comments:

Anonymous said...

nu lasa nimic sa se piarda. ai grija! daca pierzi ceva odata, s-ar putea sa nu il mai gasesti niciodata. sau prea tarziu. cafeaua o poti incalzi.. culorile le poti privi mai indeaproape si atent. relatiile le poti reinnoi. :) nimic nu se pierde. nu ceea ce se poate recupera. ai mai multa grija.
e ca in pilda cu femeia si cu penele de gaina. barfea intr-una si preotul i-a zis sa ia o gaina si sa ii imprastie penele prin sat. dupa ce le-a imprastiat, i-a zis sa le adune. si... ce crezi?! nu a mai putut. atunci, preotul i-a spus ca penele sunt ca vorbele negandite si aruncate in vant. Unele sunt inofensive, altele fac nespus de mult rau. Si ce e cel mai rau e ca nu le poti aduna. oricat de mult ai vrea.
Nu vreau sa iti schimbi parerea sau sa crezi k sunt obsedata de religie..pnm.. dar e singura pilda care mi-a placut enorm de mult. :) si chiar ai destule de invatat din ea. :P
deja ai prea mult de citit. :)) sa nu ma injuri.
take care!
>:D<

Anonymous said...

ps. nu vroiam sa zic ca tu barfesti:))

anca said...

nu te cred obsedata de religie;)),stai calma,si eu am o pilda care-mi place super mult:P
si nici nu te injur,chiar ador sa am ce citi:))>:D<

Anonymous said...

da,anca.spune-ne si noua pilda ta.
cred ca vrem cu totii sa o auzim!:))
scuze ca iti dau commentul cu anonim dar mi-e lene sa ma loghez:))
te las sa ghicesti cine sunt.si pot sa jur ca nu o sa nimeresti=))
asta pt ca esti mult prea populara:>

Anonymous said...

ups.se pare ca ti-am dat un mic indiciu;))

anca said...

stii pilda cu comorile fiecaruia? daca nu o stii,caut-o.poate o sa-ti placa si tie:).si nu cred ca eu sunt aia "mult prea populara",pisi.

Anonymous said...

hey, stay putin! anonymous care a dat comentariile 4 si 5 nu e acelasi cu cel care le-a dat pe primele doua!!! adica eu! x( semneaza-te ma nene.

anca said...

eu stiam ca nu sunt aceiasi 2 anonymous,ca nu aveti acelasi stil de scris;)).calmeaza-te:P>:D<

an said...

so, asta e un fel de mass.
andra (caruia nu-i merge firefox-ul) nu mai poate fi gasita la http://hartieigienica.blogspot.com ci la http://hartiadepenet.blogspot.com