Sunday, September 13, 2009

toate drumurile duc la roma

in tandem cu time out.n-are nicio legatura cu titlul, dar sunt "50 de locuri fara de care nu iti imaginezi bucurestiul"

1.izvorul, unde toti stau lenesi la soare cat e ziua de lunga sau se bat aprig cu zapada in toiul iernii,unde poti privi linistit si rasaritul, si apusul, unde te poti bucura de un pic de iarba verde, chiar in mijlocul orasului.

2.cotroceni (asta e din revista)- pentru ca e cartierul de case langa care locuiesc, pentru ca drumul catre romniceanu poate fi mereu scurtat printre stradutele cu case mult prea mari si curti minuscule.

3.universitatea- sau mai degraba scarile din fata de la tnb, pentru ca acolo noi,noua generatie, ne intalneam in drum spre liceu.

4.coffe right-ul - trebuia si el inclus in top 10, pentru ca e locul unde ne bem cafelele aproape zilnic,poate chiar mai des in timpul scolii, e locul unde cunoastem si ne cunosc vanzatorii, e acel loc unde poti chiuli fara niciun stres, e cafeneaua noastra.

5.casa poporului -pentru ca, chiar daca proasta aia de desen a zis ca e mare si urata, mie tot imi place aspectul ei si,mai ales, cum incheie perfect bulevardul cu fantani,unirii.

6.piata victoriei- pentru ca e, intr-un fel sau altul, sufletul bucurestiului.locul unde te poti rataci daca esti novice, locul unde praful se ridica in nori densi si greu de respirat, e locul in care singura persoana care nu injura niciodata la volan(mama),injura.

7.centrul vechi- pentru ca e unul din putinele noastre lucruri care vor avea acelasi aer vechi si extrem de dragut chiar daca sunt in constructie momentan,si vor avea acelasi aspect si dupa restaurari.

8.herastraul- pentru ca e locul care-mi trezeste destul de multe amintiri,fericite sau nefericite,pentru ca e al meu sau al nostru, niciodata doar al vostru, chiar daca ajung la el doar din an in paste.

9.piata constitutei- adica totusi, de ce ai incerca sa scapi de locul unde se tine an de an festivalul berii?!

10.piata alba iulia- pentru ca exista si acolo un coffee right, pentru ca rondul e super mega tare vara si pentru ca mereu gasesc taxiuri cu 1,29.

ps: le-as rugaaa pe denisa,alina,renee si andra sa gaseasca inca alte 10 motive fiecare.pentru ca ideea era sa fie 50.

No comments: