Friday, July 24, 2009


"In viata nu ai decat o unica mare dragoste; toate cele care o perced sunt amoruri de rodaj, iar toate cele care o urmeaza sunt amoruri de recuperare..."(Frederic Beigbeder).
nu toti barbatii se pricep la cuvinte si la a descrie modul in care o privesc cu adevarat pe femeia pe care o iubesc, dar acele cuvinte pot fi inghitite de felul in care o privesc sau se poarta cu ea. acei barbati au acea calitate de a observa cele mai mici detalii pe care le iubesc la fel ca pe intreg. femeile norocoase au privilegiul de a fi admirate pentru felul in care isi trec mana prin par, pentru cat de frumoase sunt cand canta,chiar daca nu au voci superbe, pentru felul in care se incrunta atunci cand citesc o carte si nu inteleg ceva, pentru felul in care stau bosumflate superficial asteptand sarutul de impacare, pentru vocea pe care o au cand le soptesc ceva, pentru felul in care le sta parul dimineata cand se trezesc, pentru modul cum isi fumeaza tigara de dimineata, pentru orice lucru marunt si minunat care devine transparent in fata ochilor altui barbat.

10 comments:

Anonymous said...

si bineinteles ca iubitul tau te adora pentru toate astea. nu?:x

a n d r a said...

:X:X...astea sunt pentru post.....

anca said...

je ne sais pas:))

n o l a h. said...

bineinteles ca o adora:))pentru tot ce e:P
miss you bai>:D<

Anonymous said...

te iubesc:X...pentru tot ce esti tu si pentru ce sunt eu cand sunt cu tine>:D<

Anonymous said...

uite ce dulce.
hey, zi-mi si mie cand e ziua ta de nastere.

anca said...

pe 20 octombrie;;),as putea afla si eu acelasi lucru?:D

Anonymous said...

pe 21 august. dar avand in vedere ca sunt peste 3 milioane oameni nascuti pe 21,printre care si Kenny Rogers...sper ca nu te gandesti ca poti afla in felul asta cine sunt.
big hug pana in cluj!

anca said...

nu,vroiam doar sa stiu cand sa-ti urez la multi ani>:D<.

Anonymous said...

Ar fi chiar interesant ca tu, o blogger-itza care nici macar nu ma cunoaste, sa imi urezi La Multi Ani! si ca altii sa nu o faca>:D<
big hug.