Thursday, October 07, 2010

cu dragoste sau..

and when you smile, the whole world stops and stare for a while, cause you're amazing just the way you are.

sunt zile cu soare si zile cu ploi. sunt nopti cu stele si nopti cu nori. sunt umbrele gri sau cizme de cauciuc colorate. si este o floare sau e un trandafir.

povesti se nasc din orice, dar a lor s-a creat de-a lungul timpului, plina de detalii, furie, dragoste, prietenie, amalgam de sentimente, toate amestecate pe aceeasi paleta de culori. te captiveaza povestea lor, te amuza, te intriga, dar te face sa-ti doresti atat de mult sa traiesti sau sa fi trait, macar o data, o poveste ca a lor. pentru ca iubirea e cea care te face sa speri. iar de multe ori, ca sa poti trai o dragoste atat de intensa, puternica si nevinovata ca a lor, trebuie sa-ti deschizi sufletul complet, sa te lasi condus de celalalt si sa inchizi ochii, avand incredere ca va avea grija de tine si sa traiesti fara teama ca iti va frange inima, o va lua si o va lovi de pamant chiar in fata ochilor tai, o va zdrobi si apoi va pleca, iar tu vei ramane un nimeni. un nimeni ca toti ceilalti prosti care s-au lasat pacaliti si au indraznit sa guste din acest sentiment puternic, atat de puternic incat te face sa uiti orice, orice inafara de acel om care te face sa simti, sa nu mai fii doar tu, sa nu te mai simti singur si neimportant pe lumea asta, pentru ca mai apoi sa ajunga toti sa sufere. chiar ca niste prosti. pentru ca iubirea asta inseamna. prostie si naivitate. si mult noroc. pentru ca pana la urma, chiar daca te-ai ars o data si crezi ca te-ai invatat minte si n-o sa iti mai deschizi sufletul, tot o faci, din nou si din nou, pentru ca speri, speri ca la un moment dat, sa nu mai fii tu prostul care sufera. desi decat sa fii prostul care pleaca, mai bine esti prostul care sufera. sentimentul vinovatiei ca ai zdrobit inima cuiva este mult mai puternic decat sentimentul de a avea inima zdrobita. si norocul ala..norocul o sa il ai, o data in viata cel putin, si o sa dai peste acea persoana perfecta pentru sufletul tau. care isi va deschide sufletul in fata ta si care va ramane langa tine cat de mult va putea, si chiar mai mult. dar, repetand aceleasi greseli ca si in trecut, din ignoranta, teama, orice motiv idiot, norocul se razbuna. pentru ca orice om are limite si orice om pleaca. nimeni nu ramane cu o povara pentru tot restul vietii, indiferent cat de mult il poate iubi...asa ca, deschide-ti ochii si realizeaza-ti greselile, inainte de a fi prea tarziu si nu vei mai putea salva nimic.

bomba oricum va exploda, iar inima celuilalt va fi zdrobita cu mult inainte de a te parasi, daca nu incerci sa faci nimic.

and when you smile, the whole world stops and stare for a while cause you are amazing, just the way you are.

azi e o zi cu ploaie. o zi cu ploaie facuta special ca tu sa ma inveselesti. te iubesc,esti cea mai speciala persoana pe care am avut norocul s-o cunosc.

2 comments:

SM.Art said...

cat poti sa scrii de frumos despre dragoste:o3 sunt absolut impresionaaaata.

anca said...

multumesc mult.
tot incerc de vreo 3 ore sa-ti las comment la ultimul si la penultimul post,sper sa pot sa-ti las maine ca e dubios sa-ti zic pe blogul meu ce cred:))..
si tu scrii foarte frumos, imi place:D