Tuesday, October 05, 2010

you never know

niciodata nu vei sti ce ti se va intampla maine, poimaine, peste 2 saptamani, pana la sfarsitul vietii..totul este o surpriza, uneori placuta, alteori groaznica, dar asta e pana la urma farmecul. niciodata nu stii ce ai pana nu-l pierzi si realizezi ca ai nevoie de acel ceva ca sa poti respira, ca sa poti trai, ca sa poti fii fericit din nou, ca sa poti sa primesti loviturile si surprizele destinului cu bratele deschise, indiferent ca doare sau iti simti sufletul explodand de fericire. pentru ca ai nevoie mereu de cineva langa tine; cu acel cineva aproape de sufletul tau, durerea trece mai repede, iar fericirea se dubleaza. totul e mai frumos, iarna nu-ti mai miroase a frig, ci miroase a vin fiert cu scortisoara si alune invelite in ciocolata, primavara e mai verde, iar zambilele iti inspira frumusete si culoare si caldura, vara nu mai e atat de calduroasa, ci te priveste si iti admira fericirea din privire, acea privire unica a unui indragostit, iar toamna..ei bine, toamna iti aduce aminte de zilele de nastere a unor oameni minunati, tort, lumanari, muzica si petreceri incontinuu..
alaturi de tine, fiecare zi e minunata.


iar pentru ca nu stiu niciodata ce se poate intampla maine, voi incerca mereu sa devin o persoana cat mai buna.

4 comments:

Alexandra said...

dar tu esti alergica la scortisoara :))

anca said...

nu si la miros,femeie:))

Nebun de alb said...

E uimitor cat de bine scrii, cat de exact surprinzi trairile atunci cand esti trista. Insa atunci cand esti fericita nu prea reusesti sa treci peste cliseu.
Iti doresc sa iti gasesti fericirea adevarata si sa incepi sa ne si bucuri cu micile tale scrieri impartasite aici, nu doar sa ne intristezi.

anca said...
This comment has been removed by the author.