Monday, June 22, 2009

hurry up and wait




de doua veri incoace,ea mergea mereu sa cumpere apa si suc din acelasi loc.de cand auzise vocea aceea divina si acel cantec ale carui versuri inca le are in cap.si mereu tipul o privea cu acelasi dezinteres cand cerea exact acelasi lucru in fiecare saptamana.si ii zicea exact acelasi pret,si canta de fiecare data alta melodie,si ii dadea mereu acelasi rest.

si ea era total indragostita de el,desi interesul i-a scazut incetul cu incetul.la fel de incet ca trezirea interesului lui pentru ea.

pentru ca vara trecuta a inceput sa o priveasca altfel,a crescut si diferenta de varsta dintre ei nu mai era atat de observabila,devenea un factor ce putea fi trecut cu vederea.atunci el devenise cel care abea astepta ca ea sa se intoarca,sa-i priveasca chipul care se contorsiona de fiecare data cand ridica un bax de apa si cum se chinuia sa iasa cu ele din magazin,cum mainile ei se intindeau dupa rest si atingeau pielea lui in treacat,cum lasa o urma de parfum de cirese in urma ei si cum isi aranja gentuta cu umarul drept.

stia ca o priveste si ca si el asteapta s-o revada pentru ca in loc de mult prea stiutele cuvinte"uite si restul tau",incepuse sa-i zambeasca,ii facuse cu ochiul de cateva ori si rasesera impreuna cand ii scapasera sticlele pe jos,iar el o ajutase sa le stranga apoi.

iar vara asta totul s-a schimbat.s-au revazut din nou,mult mai schimbati decat vara trecuta si,totusi, extrem de asemanatori personajelor interpretate vara trecuta.iar el canta aceeasi melodie ca prima data cand ea a intrat din nou in magazin..

cand privirile li s-au intersectat,si-au zambit,iar el a intrebat-o daca vara aceasta ea il va incanta din nou in fiecare saptamana.zambetul ei i-a fost de-ajuns in loc de raspuns si i-a dat din nou apa si sucul obisnuit,plus un numar de telefon pe bonul de la casa..


iar el asteapta.de doua veri

1 comment:

Anonymous said...

esti indragostita de un vanzator? sau ce?:))