Thursday, November 27, 2008

It could be love,baby!



Love can begin here..

Da,chiar aici,in 69,in fata la semaforul de la Universitate...ii urmarea cu privirea fiecare miscare.Fiecare incercare de a dezlipi acea foaie lipita de geam.A zambit subtil atunci cand a vazut ca a renuntat,si probabil doar pentru ca erau aproape de statie.

Ii parea rau pentru cele intamplate atunci,si era inca nervoasa,dar nu i-a zis nimic.Nu avea nevoie de o alta cearta cu el.Simtea ca se certasera de prea multe ori,simtea nevoia sa-l simta aproape,atat doar.Sa-l priveasca din nou cum mananca de la Mc,sa-l priveasca cum isi aprinde tigara si cum trage incet si rar cate un fum,sa-i arate un zambet unic,cum numai el poate sa aiba si s-o sarute atunci cand se enerveaza.

Oanei ii placeau toate aceste lucruri la Andrei.Ii place cand se plimba doar cu el.In special seara,chiar daca acum e frig,ei parca nu ii pasa..Ii place cand el se ofera sa-i imprumute puloverul ei preferat.Ii place cand ii da ultima tigara din pachet.

Ii plac o gramada de lucruri la Andrei.Se gandea ca au stat in 5 luni mai mult decat au reusit altii in 10,si adora lucrul acesta..
Oana se intreba ce ii trecea prin gand lui cand ii raspundea la zambetele din Mc...

No comments: