Thursday, November 27, 2008

It could be love,babe!



Love can begin here..

Incerca sa dezlipeasca hartia lipita de geam.Simtea privirea Oanei cum ii urmareste micarile.Era doar o mica hartie de geamul unui 69,in fata Universitatii.Ii placea de Oana.Nu stia inca de ce, dar mereu o credea si ii influenta deciziile.Lasa hartia in pace,ba chiar incerca sa o lipeasca mai bine.Pentru ceilalti care vor sta in locul lor si vor vedea acea hartie..

Au coborat din autobuz si i-a lovit frigul.Dar nu-i pasa.Avea puloverul ei preferat pe el,si inca unul in ghiozdan.S-au oprit la Mc,inainte sa plece spre casa..s-au certat din nou,s-a enervat si apoi a sarutat-o.Ea s-a oprit,a suflat fumul si l-a sarutat inapoi.

Nu stia daca o place sau nu pe Ana.Ea nu s-a suparat,chit ca ii era clar raspunsul.

I-a oferit puloverul lui cand treceau strada,dar ea s-a plans ca i-ar fi si mai frig daca ar sta sa-si dea jos geaca calduroasa.Nu intelegea gandirea ei,dar nu conta.

Ii placea felul cum repeta acelasi cuvant de 24 de ori in 3 minute,fara sa-si dea seama.Ii placea cand se plimbau incet,doar el,ea si seara,cand il tinea de brat si il pupa din cand in cand.Si se intreba de ce trebuie sa fie doar ei..

Isi fuma tigara si se enerva de fiecare data cand ea se suia pe banca doar ca sa-l calce pe nervi.Se enerva de fiecare data cand ea il parfuma si ajungea sa miroasa ca o florarie..

A promis ca-i zice maine..

No comments: